Нападателят на Тотнъм Хари Кейн не се притеснява, че все още не се е разписал от началото на сезона. 

Голмайсторът на Висшата лига за миналата кампания отново стартира без гол, но е сигурен, че това скоро ще се промени и пак ще започне да бележи редовно. 

„Миналата година пак се говореше много, че не вкарвам, но след това успях да опровергая много хора. Сега е същото, но такива моменти са част от футбола. Не се притеснявам“ заяви той. 

„Миналия сезон не се разписах в първите си 8 срещи, но след това спечелих Златната обувка и доказах, че е въпрос на време да започна да бележа. Ако продължа да правя това, което умея, тогава головете ще дойдат“ добави Кейн, който не изглежда във форма, което е нормално предвид това, че изигра 72 мача за по-малко от 15 месеца. 

През миналия сезон той откри сметката си едва на 26 септември при 4:1 над Манчестър Сити, след което завърши кампанията с отличните 32 попадения в 64 срещи за Тотнъм и Англия. 

„Всеки нападател иска да вкарва и макар и да не успях да се разпиша срещу Словакия мисля, че играх добре. Чувствам се добре и очаквам да се подобрявам още. От мач на мач ще съм в по-добро състояние и ще започна да вкарвам“ каза още Кейн.