Кристъл Палас няма намерение да се разделя с крилото Уилфред Заха, отсече президентът Стив Периш. 

Интерес към играча има от Тотнъм, който отправи оферта за него на стойност 12 милиона паунда, но тя бе отхвърлане. Според боса на лондончани обаче, футболистът няма да напусне през този трансферен период, въпреки слуховете, че само е поискал да бъде продаден. 

„12 милиона паунда са смешно предложение. Не мога да си представя, че това е сериозна оферта” избухна Периш. „Така или иначе обаче, няма шанс Уилфред Заха да напусне сега. Мога да гарантирам на всеки един фен на Палас, че той е изключително важна част от състава” добави босът, който е силно недоволен от стратегията на Шпорите да покажат интерес към играча в края на трансферния период. 

„Не е правилно главите на футболистите да бъдат обърквани по такъв начин. Казаха ми, че техният мениджър го смята за следващия Роналдо. Аз също бих се радвал ако мога да привлека следващия Роналдо за 12 милиона. Не съм говорил още със Заха, но ще го направя. Аз съм президентът на клуба и решавам кой ще напусне и кой не. За Уилфред е трудно, защото голям отбор го иска, но ние трябва да го убедим, че може да постигне успехи и при нас и този разговор ще бъде факт след затварянето на трансферния прозорец” категоричен бе Периш.