Претендентът за титлата на Англия Тотнъм не пуска звездите си Хари Кейн и Деле Али да присъстват на церемонията по връчването на наградите за сезона във Висшата лига. 

Тя ще се проведе утре вечер, но в понеделник Шпорите имат ключов мач срещу Уест Бромич и мениджърът Маурисио Почетино иска играчите му да бъдат концентрирани и да не се разсейват. 

Така въпреки че и двамата са фаворити за футболисти №1 на сезона и за най-добър млад играч, те няма да могат да получат отличията си, ако ги спечелят. 

„Момчетата ще си бъдат по домовете, но това е нормално и смятам, че хората ще ни разберат. Наистина те биха искали да отидат, но считам, че е отговорно да си останат вкъщи преди важен сблъсък, за да си почиват и да се концентрират. След мача в понеделник може да има парти“ заяви Почетино. 

Аржентинецът се надява утре Лестър отново да се подхлъзне, този път срещу Суонси и заяви, че липсата на Джейми Варди ще бъде ключова за Лисиците. Ако това стане Шпорите ще увеличат още повече шансовете си за първа титла от 55 години насам.