Тотнъм е бил перфектен срещу Манчестър Юнайтед, заяви доволен мениджърът на Шпорите Маурисио Почетино. 

Три гола за 7 минути след почивката помогнаха на Шпорите да останат на 7 точки от Лестър, който по-рано бе победил Съндърланд и така постави лондончани под напрежение. 

„Да, мисля, че представянето ни бе перфектно. Страшно съм доволен от второто полувреме, което направихме. Поздравления за момчетата, които осигуриха фантастично шоу. След 3:0 срещу Манчестър Юнайтед не може да не сме щастливи“ заяви аржентинецът, който не губи надежда за титлата. 

„Не сме загубили вярата си и ще продължим да се борим. Мотивацията ни е голяма и искаме да продължим да печелим мачовете си, за да можем в края на сезона да сме в позиция да станем шампиони. Смятам, че изпратихме послание показвайки, че сме тук и че сме готови за битка“ добави той. 

„Ако Лестър се провали, тогава ние трябва да бъдем на позиция да се възползваме. 7 точки наистина трудно ще бъдат стопени, но трябва да вярваме, а след представяне като днешното отборът показа, че не е загубил вярата си. В хода на мача се подобрихме, започнахме да доминираме и са създаваме положения, което ни донесе и успеха“ каза още Почетино.