Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино се присмя на твърденията на Клаудио Раниери, че Шпорите са основния претендент за титлата. 

Факт е, че те правят страхотен сезон и изостават само на 2 точки от лидера Лестър, но въпреки това аржентинецът не мисли за първото място и прехвърли топката в лагера на Лисиците. 

„Психологически игри? Не, това бе по-скоро шега. Даже се посмях на това. Във футбола обаче има и такива неща. Нашата цел така или иначе бе ясна – да намалим разликата до водещите отбори. Сега Лестър е първи и те също са под напрежение, както и тези зад тях“ заяви аржентинецът преди мача с Уест Хям утре. 

„За нас най-важното е да запазим концентрацията си, нивото на играта си и да бъдем с правилната настройка, пък ще видим какво ще се случи. Твърде е рано да се говори за крайното класиране“ добави Почетино, който е притеснен за състоянието на Деле Али. 

Халфът получи лека контузия преди мача със Суонси и въпреки че игра в него, след това доста куцаше и участието му в утрешния сблъсък не е сигурно. „Ще решим утре, след като видим как се чувства“ каза още наставникът, който отново няма да може да разчита на Муса Дембеле, но пък Том Каръл е на линия. 

„Предстои ни много важен мач, тъй като е дерби и емоциите ще бъдат различни. Така или иначе аз се радвам, че момчетата показват качествата си, след като още от лятото демонстрирахме, че имаме вяра в тях“ изтъкна Почетино.