Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призова отбора си да остане концентриран и да не се влияе от позицията на тима в класирането. 

След победата над Норич вчера, Шпорите остават на 5 точки от лидера Лестър и феновете им започват все по-сериозно да мечтаят за първата титла от 1961 година. Наставникът обаче не бърза да се радва. 

„Разликата до върха е 5 точки, но във футбола много неща могат да се случат. Ние обаче трябва да мислим единствено за следващия ни мач срещу Уотфорд и да подходим както трябва към него“ заяви Почетино. 

„Не трябва да се влияем от класирането. То е важно за феновете, но за нас целта е към края на сезона да имаме шанс да се борим за големите неща. Предстоят ни още много срещи и трябва да сме концентрирани всеки ден, да се стремим да се подобряваме и да печелим все повече“ добави той. 

„Много съм доволен от отбора, който имам и мисля, че разполагаме с достатъчно качество да се борим на различни фронтове. Трудно е да намериш играч, който ще те направи по-добър. Ние сме отворени, но аз вярвам във футболистите си и съм спокоен“ каза още Почетино.