Полузащитникът на Тотнъм Деле Али призна, че сам е останал шокиран от страхотния си гол, който отбеляза при победата над Кристъл Палас с 3:1 вчера. 

Няколко минути преди края на двубоя младокът, който прави прекрасен сезон, получи топката с гръб към вратата, чукна я над противник, след което обръщайки се стрела неспасяемо от въздуха от границата на наказателното поле. 

Попадението бе определено от мнозина за претендент за най-красиво на сезона, а Али призна, че е останал силно изненадан от случилото се. 

„В ситуацията действах просто инстинктивно. Честно казано не мислех много и сам останах шокиран от това, което се получи. Това може да се види по реакцията ми, защото просто не знаех какво да правя“ заяви Али. 

„На тренировки можеш да отработваш различни неща, но никога не можеш да повториш ситуации от истински мач. Аз просто използвах положението и исках да изразя себе си, като се получи наистина много добре“ добави младият халф. 

„Доволен съм, защото губехме в мача, но успяхме да направим обрат и спечелихме отлични 3 точки. Уверени сме и вярваме един в друг. Разполагаме със силен тим и ще видим докъде ще стигнем“ каза още футболистът.