Мениджърът на Уест Бромич Тони Пюлис обяви, че ще опита да вразуми и реинтегрира противоречивия Саидо Бераино в тима. 

Нападателят се ядоса от няколкото отхвърлени оферти от Тотнъм за него, като първо подаде молба за трансфер, а след като в крайна сметка не бе продаден, заплаши да не играе повече за тима. 

Той получи по-дълга почивка от останалите играчи, но днес трябва да поднови тренировки и наставникът планира да проведе разговор с играча, в опит да го накара да преосмисли позицията си. 

„Проблемът е начина, по който Саидо постави нещата. Говорих с него преди време и му казах да мисли само за футбол, но за съжаление той не ме послуша и подаването на молба за трансфер, само влоши нещата“ заяви Пюлис. 

„Един човек трябва да може да печели уважение и Саидо ще трябва да научи този урок. Този клуб го развива повече от 10 години и заслужава поне малко признателност. Той е стигнал дотук, заради подкрепата от Албиън. Неговият проблем е с Джереми Пийс (президентът на клуба), тъй като Саидо смята, че е бил използван“. 

„Ще бъде трудно да го реинтегрираме в отбора, тъй като поведението му ще бъде поставено под въпрос, а и феновете са настроени срещу него и те ще искат да получат уважението, което заслужават. Надявам се обаче, че всичко ще приключи добре и той отново ще играе за Уест Бромич“ добави мениджърът.