Мениджърът на Кристъл Палас Алан Пардю така се вдъхнови след победата над Съндърланд с 4:1, че обяви, че отборът му е бил като Бразилия. 

Орлите постигнаха четвъртата си поредна победа във Висшата лига след хеттрик на Яник Боласие само за 11 минути и гол на Глен Мъри, за да продължат със силното си представяне. 

„Всичко се получи много добре за нас. Феновете започнаха да пеят, че това е като да гледаш Бразилия и мисля, че на моменти наистина играхме по този начин. Направихме без съмнение страхотно второ полувреме“ заяви босът. 

„Победата е забележителна и честно казано не мисля, че резулатът отговаря на показаното. Имахме толкова много положения след почивката, че можехме да вкараме още. Боласие беше неудържим и заслужаваше хеттрика си“ добави той. 

„Много съм радостен за него, защото той не вкарва много голове и това е нещо, което трябва да подобрим като цяло, но днес просто бе изключителен. Целият тим се справи брилянтно. Не запазихме суха мрежата си, но въпреки това бяхме страхотни във всеки аспект от играта. В момента сме уверени и тези резултати са плод на това“ каза още Пардю, чийто тим е 11-и с 42 точки и е само на 3 от актива за целия минал сезон.