Селекционерът на Англия Рой Ходжсън се ядоса на журналистически въпрос след победата над Норвегия снощи с 1:0. 

Островитяните определено не впечатлиха с представянето си и спечелиха след гол от дузпа на Уейн Руни след почивката. След двубоя наставникът бе попитан как ще коментира факта, че англичаните са отправили едва два точни удара към вратата на съперника, което го вбеси. 

„Два точни изстрела? Не ми излизайте с това. Какво ще кажете за онези, които съперниците спираха с телата си? Не ме замеряйте със статистика. Ние владеехме топката непрекъснато, а вие ми говорите, че сме имали само два точни удара. Играхме срещу отбор, който се защитаваше в своята половина и не искаше да атакува кой знае колко” заяви Ходжсън. 

„Смятам, че като цяло представянето ни бе доста добро, особено през първата част. Тогава атакувахме настойчиво и направихме добри комбинации. Разочарован съм от началото ни след почивката, когато в продължение на 15 минути не бяхме на ниво. След това променихме ситуацията, направихме някои леки размествания в състава и завършихме двубоя силно” добави той. 

„Доволен съм от Дани Уелбек, който раздвижи нещата след влизането си в игра. Когато Стърлинг мина в центъра още повече се видяха качествата му да дриблира и това показа, че имаме и други варианти” каза още Ходжсън.