Треньорът на Реал Сосиедад Дейвид Мойс обяви, че е способен да измъкне от трудното положение, в което попадна след загубата с 0:2 от Атлетико Мадрид снощи. 

Баските имат само 6 точки след 8 кръга и са на 16-о място, но с равен актив с първия тим в опасната зона и това поставя наставника под напрежение. Заговори се, че той е цел на Астън Вила, но специалистът твърди, че иска да остане в Испания. 

„През лятото влязох в контакт с други отбори, което е нормално, защото те знаят какво съм постигнал. Моето намерение обаче е да остана тук и не мисля за нищо друго” заяви наставникът. 

„Играчите са отдадени и имат желание за борба. Това ме радва и искам да остана. Нямам никакво съмнение за себе си. Разочарован съм, защото в края трябваше да получим дузпа при 0:1. Това положение, макар и да 50 на 50, в Испания винаги се отсъжда. Жалко е, защото момчетата заслужаваха нещо от мача” добави той. 

Феновете на Сосиедад обаче го призоваха да си „ходи вкъщи” след поражението и със сигурност шотландецът се нуждае от бърдо подобрение, ако иска да запази позицията си.