Клубният футбол в Европа се завърна след последната пауза за мачове на националните отбори през сезона. Тази новина радва футболните фенове и любителите на спортнитe залагания в WINBET. 

Почитателите на залозите могат да се възползват от наличните промоционални турнири за някои от най-интригуващите футболни срещи, когато правят спортни залози на спортната секция на winbet.bg. Специалните бонус турнири Висша Лига и Шампионска Лига остават активни до края на футболния сезон, като операторът предлага много атрактивни награди за активните си клиенти.

Предстои втори кръг от Турнир Висша Лига в WINBET

След като точно преди паузата за мачове на национални отбори приключи втори кръг от Турнир Висша Лига в winbet.bg, на 1 април стартира втори кръг, който ще продължи до края на месеца. Залагащите на английската Висша лига отново могат да се състезават за атрактивните награди от турнира. 

Участието е много лесно - всички залози на мачовете от елитното английско първенство, могат да донесат точки на потребителите, валидни както класирането за втори кръг до края на април, така и за генералното класиране, което ще стане ясно след края на сезона на Висшата лига. Голямата награда за победителя в турнира е 8000 лева. Вторият кръг пък ще донесе на победителя сумата от 5000 лева, като останалите потребители в топ 100 на класирането на турнира също ще спечелят награди, които се добавят под формата на безплатен залог в профила на спечелилите участници.

През месец април се провежда трети кръг на Турнир Шампионска Лига

Сайтът winbet.bg провежда и бонус турнир за най-авторитетния клубен турнир на Стария континент - Шампионска лига. През месец април е време за 1/4-финалите в турнира, като сблъсъците Реал Мадрид - Челси, Милан - Наполи, Байерн Мюнхен - Манчестър Сити и Бенфика – Интер се очакват с огромен интерес. 

Специалният Турнир Шампионска лига в WINBET продължава да раздава допълнителни награди. В трети кръг ще бъдат раздадени още много премии от общия награден фонд на турнира, който е 100 000 лева. И в този турнир, залозите на мачовете от Шампионска лига в секциите „Спорт“ и „На Живо“ в winbet.bg носят на потребителите точки, валидни за класиранията в надпреварата. От игралния оператор информират, че залози с бонус средства и на пазари с 0% марж не важат за участие в турнира. В секцията Промоции на WINBET може да видите нагледен пример как се трупат точките за участие в Турнир Шампионска лига.

Много спортни функционалности в WINBET за всички футболни мачове

За всички футболни срещи в спортната секция на WINBET има много полезни функции, които са от полза на залагащите. За залози на Висша лига, Серия А, Ла Лига, Шампионска лига, Лига Европа и др. турнири се предлага Кеш аут, чрез който може по всяко време да затворите вашия залог. Сайтът winbet.bg има и опцията Създай залог за футболни срещи - комбинирате няколко селекции от един мач във фиш. Други възможности като Пряко предаване на живо и Статистика за футболни мачове също са много полезни на клиентите на WINBET.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.