Новите спортни турнири на WINBET карат феновете да очакват с още по-голямо нетърпение предстоящите срещи от Висша лига, Шампионска лига и българската Първа лига. 

Турнирите са в ход до самия край на изброените надпревари, като всеки един от тях е с награден фонд, достигащ сумата от 100 000 лева. Всички регистрирани клиенти на WINBET могат да се включат в избрания от тях турнир, правейки своите предвиждания на срещи от посочения шампионат.

Турнир Висша лига

Турнир Висша лига е вдъхновен от най-завладяващото клубно първенство на Стария континент - Висшата лига на Англия. За участие в него се класират залози, направени в секциите Спорт и На живо, като разбира се, условието е те да бъдат направени на срещи от Висшата лига.

WINBET посочва, че в случая няма  ограничения по отношение на минимален коефициент за залог, минимална сума на залога и брой на поставените залози.

Всеки залог носи на участника определен брой точки, като точките се формират по формулата Нетна печалба * Коефициент. Например, ако нетната ви печалба от даден залог е 10 лева, а коефициентът е бил 2, тогава вие ще спечелите 20 точки за класирането.

Турнир Шампионска лига

Турнир Шампионска лига е вдъхновен от най-престижната европейска надпревара в клубния футбол. Ако срещите с марка “Шампионска лига” представляват интерес за вас, можете да се включите и в организирания от WINBET турнир и да изпробвате качеството на своите предвиждания.

Тук важат същите правила, които споменахме и за предходния турнир. Отново няма ограничения по отношение на минимален коефициент, минимална сума на залога и брой поставени залози. Точките пак се изчисляват по формулата Нетна печалба * Коефициент.

Турнир Първа лига

Българската Първа лига остава един от футболните шампионати, лидери по интерес сред родната публика. През тази година битката за титлата се очертава изключително интересна, а всеки фен на българския футбол може да се включи в новия турнир на WINBET с награден фонд 100 000 лева.

За тази надпревара важат правилата на предходните две, като всеки може да направи своите залози, без ограничение по отношение на коефициенти, сума на залога и брой поставени залози. Изчисляването на печалбите отново е Нетна печалба * Коефициент.

Бонус Стоичков Шампионска лига

За срещите от Шампионската лига е активна промоцията Бонус Стоичков, където лично носителят на Златната топка може да изтегли за вас бонус под формата на безплатен залог.

Всеки губещ залог на стойност 20 лева или повече, поставен на живо на срещи от Шампионската лига с коефициент от минимум 1.30, се класира за Бонус Стоичков Шампионска лига. Когато това се случи, на страницата “Бонус Стоичков” потребителят ще разбере каква е стойността на безплатния залог, който е спечелил. 

Месец на турнирите в WINBET през март дава допълнителни възможности за бонуси на любителите на казино игри и спортните фенове. Атрактивното предложение може да видите в секция Промоции - Турнири  на сайта. 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.