Радостно за България е, че един от най-разпознаваемите букмейкъри в световен мащаб – Betway Bulgaria най-накрая реши да се включи на пазара и у нас. Компанията развива дейноста си в Европа и света вече над десет години и за този период изгради реноме на един от най-добрите портали за спортни залози.

Betway успя да стане разпознаваемо име най-вече във Великобритания, като се появи не само на екипите на елитния Уест Хям Юнайтед, но и сключи договори за спонсорство на британските първенства по дартс и снукър. С този си ход букмейкърът успя да придобие популярност сред спортните любители, които откриха отличните оферти за компанията. Заедно със спонсорирането на клубове и спортни шампионати, Betway се превърна и в спонсор за атлети като Майк Тиндал, който е един от звездите на английското ръгби, играча по крикет Саймън Хюз, както и жокеят Рикард Джонсън.

Добрите отзиви от клиенти за Betway “oтвори вратите“ за компанията, която получи „зелена светлина“ за лиценз и отвъд Острова в страни като Малта, Германия, Испания, Дания, Италия, Ирландия и Белгия. Сега вече и България е прибавена към портфолиото на букмейкъра, а той има планове за още по-голяма разширение в Източна Европа. Въпреки че в момента главният акцент на Betway е европейския спорт, отскоро компанията работи усърдно и по интегрирането на американските серии по бейзбол, хокейната NHL и разбира се NBA. Това определено ще зарадва всички фенове на спортовете на янките и ще доведе със себе си още повече клиенти към платформата.

Една от иновациите на Betway последните години е включването на портал за залагане на електронни спортове eSports. Това се случи през 2015 година, а в тази категория можете да заложите на развръзката в игри като Call of Duty, Dota 2, Formula 1, League of Legends и много други, които се играят в реално време. Това е една от най-бързо развиващите се сфери в света на онлайн залозите и със сигурност все повече клиенти ще бъдат привлечени от идеята да залагат, а Betway има куп възможности, сред които да се избира.

Не на последно място, букмейкърът предоставя на своите клиенти едни от най-добрите коефициенти на пазара. Всеки може да избира измежду десетки хиляди спортни събития всеки ден, а офертите като стартов Betway бонус при регистрация и „кеш аут“ винаги са отличен мотив за всеки любител на спорта да изпробва късмета и познанията си и да се зарадва с отлични печалби. Тепърва очакваме Betway да заема все по-челно място сред родните букмейкъри, а това печелят само едни – феновете. А те са най-важните.