ЦСКА се падна срещу Лудогорец в изтегления днес жребий за четвъртфиналите за Купата на БФС при юношите (старша възраст, родени през 2007-а година).

„Армейците“, които са защитаващи трофея, ще бъдат домакини в първата среща на 21-и ноември от 13:00 часа. Реваншът е седмица по-късно на базата Гнездо на орли.

Миналогодишният финалист Септември София изтегли Левски и в първия мач ще гостува на стадион „Георги Аспарухов“. В другите две двойки се разминаха пловдивските отбори Ботев и Спартак, като канарчетата изтеглиха Черно море. Спартаклии пък първо ще бъдат домакини на ЦСКА 1948.

Турнирът при по-големите предизвиква сериозен интерес, тъй като победителят добива право да участва в Младежката лига на УЕФА. Снощи ЦСКА отстъпи с 1:3 на белгийския Генк в първата среща и ма възможност да заличи пасива на реванша на 6-и ноември на Националния стадион „Васил Левски“.

При децата (родени през 2011-а година) две съперничества привличат вниманието. Славия се падна срещу силния тим на Лудогорец като първо ще бъде домакин. Сензацията от първия кръг Етър ще срещне Черно море.

Програма за четвъртфиналите за Купа на БФС – юноши (старша възраст):

Спартак Пловдив – ЦСКА 1948 Левски – Септември София Черно море – Ботев Пловдив ЦСКА – Лудогорец * Първите мачове ще се играят на 21-и ноември (четвъртък)от 13.00 часа, а реваншите на 27-и ноември (четвъртък)също от 13.00 часа. При равенство в общия резултат се пристъпва към изпълнение на дузпи.

Програма за четвъртфиналите за Купа на БФС – деца:

Славия – Лудогорец Ботев Пловдив – Берое Етър – Черно море Национал София – Левски *първите срещи ще се играят на 13-и ноември (сряда), а реваншите на 20-и ноември (сряда). Основен час за мачовете е 13.00 часа, но при далечни разстояния между градовете на отборите ще се посочва ранен час