Капитанът на Левски коментира пред Диема Спорт предстоящото дерби срещу ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски" в събота. Той разкри колко важно е за него "сините" да стигнат до успеха с думите "Искам победа. Без победа е трагедия".

"Спокоен съм и много фокусиран и концентриран преди дербито с ЦСКА. Дните преди големите мачове се усеща онова чувство на пеперуди в стомаха. Нормално е да има вълнение преди такъв мач. Нахлуват и спомените от изминали срещи. Идва и онзи познат адреналин преди този голям мач", сподели Цунами.

"Няма как да забравя победата с 1:0 във финала за Купата. Беше фантастичен момент. И нашият противник е в труден период. Не изживяват най-добрите си мигове. Но в дербито няма никакво значение от моментно състояние. Това е тотално различен мач. Ние обаче мислим само за едно - за победата", каза още бразилецът.

"Не искам да говоря за ЦСКА. Концентриран съм изцяло върху нашето представяне. Интересуваме се само от Левски. Виждате нашите резултати този сезон. Играем добър футбол. Не винаги печелим, но това е нормално. Колективът е много добър. Играем здраво. Опитваме се през целите мачове да не оставяме съперника да диша."

"Треньорският щаб е съставен от най-големите професионалисти. Те искат от нас да се тренира здраво. Те самите са работохолици. И успяха да ни заредят и нас. Виждайки тяхното желание за работа и ние действаме по същия начин и смятам, че сега нещата се получават добре. Не беше трудно и не му отне много време на Генчев да спечели нашето доверие. Ние сме едно цяло. Много е просто. Не трябва да забравяме, че ние сме футболисти на Левски. На терена и извън него", каза още Цунами.

"Просто искам да играя. Затова в сравнително кратък период вече имам над 100 мача за Левски. Независимо каква роля ми да дадат, съм готов да жертвам всичко в името на Левски. Чувствам се много щастлив в Левски. Искам победа. С 1:0", завърши Цунами.