Берое победи с 1:0 у дома Славия в мач от десетия кръг от Първа лига. Гола на Леандро Годой в допълнителното време осигури драматичния успех в полза на "зелените".

В 12-ата минута Леандро Годой отправи удар от далечно разстояние, който не затрудни игралият за първи път през кампанията вратар Николай Кръстев.

След малко повече от половин час игра "белите" изпълниха късо ъглов удар. Иван Минчев намери Галин Иванов и той шутира от границата на наказателното поле, но Артур Мота отби топката.

Близо 60 секунди по-късно Сегундо Пачаме направи пробив и излезе на отлична позиция в наказателното поле, но шутът му не беше точен.

В 38-ата минута Хунка Пинеда стреля от дистанция и принуди Кръстев да покаже рефлекс и да се намесва решително.

В 53-ата минута попадение на Годой не беше признато. Той изпрати топката в мрежата, сред като се откъсна зад защитата на Славия, но в хода на атаката извърши удари в лицето Велко Йеленкович.

В 70-ата минута Исмаел Ферер подаде за Годой, защитникът на гостите Йеленкович се размина с топката, но ударът на Годой беше спасен от Николай Кръстев.

Десет минути преди края на редовното време Славия имаше възможност да се разпише. При бърза контра Куентин Зеедорф подаде за Емил Стоев, чийто удар от наказателното поле беше блокиран. Топката достигна до Зеедорф, който също направи опит за гол, но Еспиноса се намеси решително пред голлинията.

В 88-ата минута шут от фаул на Зеедорф беше спасен от Артур Мота.

В първата минута на допълнителното време центриране на Мануел Монселио беше засечено с глава от Леандро Годой, който прати топката във вратата на Славия. 

Берое прекъсна серия от четири поредни загуби и вече има 13 точки на осмо място, докато "белите" са със само 8 пункта на 13-та позиция.