Добра новина в лагера на Черно море преди сблъсъка с ЦСКА. 24-годишният атакуващ халф Уеслен Жуниор поднови пълноценни тренировки. Така той ще е на разположение на старши треньора Илиан Илиев за сблъсъка с армейците в събота вечер (20:00 часа).

Вероятността обаче Уеслен да играе е минимална и засега бразилецът ще се задоволи само с попадане в групата. Атакуващият полузащитник не се е появявал на терена от двубоя с Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите на 1 август в Разград, когато се контузи.

Тогава той тъкмо се бе върнал след друг период на травма, получена срещу ЦСКА. Уеслен Жуниор се контузи в мача с армейците на „Васил Левски“ през май. Той пострада след сблъсък с вратаря на червените – сънародникът му Густаво Бусато, който после го посети и му се извини. Уеслен бе със счупена скула и опериран.

В групата за събота може да се завърне и левият бек Цветомир Панов. Той отпадна за градското дерби със Спартак заради проблем с адукторите. Бранителят се готви на облекчен режим. Евентуалното попадане на Панов сред 11-те най-вероятно ще е единствената промяна в състава спрямо сблъсъка със соколите.

Вчера Черно море започна подготовка за дуела с ЦСКА, след като във вторник Илиан Илиев бе дал почивен ден на възпитаниците си. За него обаче той не е бил такъв, защото е наблегнал на разузнаването на играта на съперника, който е доста променен след идването на Александър Томаш. Както е известно, наскоро червените привлякоха сина на Илиан – Илиан Илиев-младши.