Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не пропусна да коментира и темата за отношенията на клуба с БФС и промените, които настъпиха в родната футболна централа. Той поиска единствено да не се пречи на “сините”.

“Винаги има решения, от които даден клуб се чувства ощетен. Истината е, че аз нямам и не искам да имам никакви отношения с БФС. Какви отношения да имаме? Георги Иванов е президент, ама ние нямаме нужда някой да ни помага и не искаме някой да ни помага. Искаме единствено да не се допуска да ни пречат. Това, че ни пречеха последните години - то се виждаше от самолет. Няма какво да си кривим душата. Изпълнителен директор се смени, но това въобще не ни интересува. Какво да ни интересува изпълнителният директор? Съдийската комисия се смени, дай Боже да е за добро. Това, по което си личи дали е добра промяна, е представянето на съдиите на терена. Ние искаме да се свири по правилата, а не някой да ни помага. Проблемът е, че на нас ни пречат.

Стискам им палци и се моля да не се подават на натиск. Дочувам, че има положителни акценти. Дай Боже да е така. Да си определят те нарядите, да не им ги спускат по телефона, да няма указания към определени съдии. Всичко това сме го видели. Успех пожелавам на тази комисия. Ако имаме нещо да кажем, ще реагираме веднага”, заяви Сираков пред подкаста на клуба.