Мажоритарният собственик на Левски и легенда на сините Наско Сираков бе първият гост в подкаста на клуба, който бе анонсиран вчера. Левски публикува част от интервюто със Сираков, в който той коментира благодарностите, които бяха отправени към бившия премиер на България Бойко Борисов и дали Левски е политически зависим.

„Лека им пръст, майка ми и баща ми са ме научили да казвам думичката „Благодаря“. Тази дума в България е малко позабравена и хората много рядко я употребяват, а тя е изключително ценна дума. А клубът благодари на г-н Борисов за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме Софийска област да прехвърли стадиона на Общината".

"Плюс това Бойко Борисов не ми е свършил на мен някаква лична услуга, а той свърши изключително важно нещо в историята на Левски, пак казвам – за 48 часа, в три институции. И всичко беше решено. Така че използвам още един път случая да му благодаря".

"Така, както отлично работим с кмета на София, с Общинския съвет, с Общината, с Министерството на спорта, с всички институции. И вероятно ще се наложи да благодаря на много институции. И ако вземем да се сърдим или да хейтим за нещо, което институциите са свършили, за мене не е ОК".

"Плюс това ние сигурно ще се наложи да работим с всички политически партии в България, това по никакъв начин не означава… А и четири години съм бягал като дявол от тамян Левски да не бъде политизиран. А и да не забравяме, че Левски е най-голямата политическа партия в България като брой провърженици. Мисля, всички трябва да работят добре с нас… и те го правят“, заяви Сираков.