Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев бе разочарован от липсата на агресия в неговия отбор в мача срещу Крумовград, загубен с 0:3.

"Не се случи нищо по-различно от това, което знаехме. Срещу нас имаше един директен отбор, който обича единоборствата и ще ни предложи именно това. Днес тимът на Крумовград спечели всички единоборства, в които влезе и взе всяка втора топка. При всяка една възможност центрираха топката към наказателното поле и ни създадоха ситуации за гол", коментира след мача Янев.

"Вината е само моя - в начина, по който сме провели тренировъчната седмица. Виждам във футболистите добри качества, които ще ни бъдат полезни, но ще трябва да променим нещо коренно още тази седмица, защото ни предстоят тежки мачове. Ако искаме да изглеждаме по различен начин, трябва да работим по различен начин", допълни той.

"Загубихме всички единоборства. Виждам грешка в целия отбор - в онова, което имаме като подход в мача и демонстрираме като желание. Днес Крумовград бе по-агресивният отбор и заслужено ни надиграха", каза още Христо Янев.