Старши треньорът на Левски Станислав Генчев си пожела да му бъде връчена титлата пред пълен стадион през май идната година, а медиите да направят обзор на синия сезон с „Левски успя!“. Наставникът отписа ЦСКА от борбата за титлата. Пред „Спортен нюзрум“ на бТВ 43-годишният специалист коментира:

„Имах няколко срещи с Наско Сираков и Даниел Боримиров преди да си стиснем ръцете. Те са останали впечатлени от начина, по който играеше Крумовград. За мен дисциплината и постоянството са много важни. След това идват и високите цели. Говорихме доста неща, свързани с футлбола – системи на игра, начин на подготовка, начин на водене на мачовете.

В Левски след една грешна стъпка, се появяват критици. Уча се от тях. Значи нещо не сме направи, противникът е бил по-добър от нас. Не се притеснявам от критиките. Не бягам от тях“, увери Генчев и потвърди, че титлата е напълно реалистична цел пред Левски.

„Ние сме отбор на три месеца, с нова схема на игра. През втория полусезон и след още една подготовка, ще играем още по-добре, ще надградим физически и тактически.

Според него Лудогорец, ЦСКА 1948, Ботев Пловдив и Черно море ще са основните конкуренти на левскарите за първото място.

„Не смятам че отбор, записал от първите си 6 мача – 5, може да се пребори за титлата“, каза Генчев, визирайки катастрофалния старт на ЦСКА в Първа лига.

А какво би искал да пишат медиите за отбора му през май 2025 г.? – „Първо искам да стадионът да е пълен, да ни връчват титлата и във вестниците на следващия ден да пише „Левски успя!“, завърши синият старши треньор.