Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази мнението си след триумфа с 2:0 над Спартак във варненското дерби. Специалистът обяви, че се е получил празник за града и поздрави футболисти си, определяйки ги  като „почти перфектни“.

„Стана един празник за Варна. Надявах се да няма проблеми след мача. Поздравявам футболистите, защото бяха почти перфектни – това рядко го казвам. Имаме резерви към нападението, но като защита, желание и агресия се справихме страхотно. Постигнахме важен успех, не толкова като точки, а към самочувствие“, заяви коментара си Илиев.

„След като очакваш мача със Спартак, дано да е била това причината да влезем така срещу Арда. Оправда се моето мислене, но да не се връщам назад. Играхме, направихме това, което исках да видя в дефанзивен мач. Влязохме спокойни. Когато влезеш с нерви изравняваш силите срещу отбор, който не е на твоето ниво“, каза още той.

„Случи се това, което искахме, а именно ранен гол и да контролираме мача. Имахме ситуации да направим по-голям резултата. Имаме минуси, които трябва да подобрим за следващия мач“, коментира специалистът.

„В следващия мач трябва да подходим отговорно, защото ЦСКА има качествени играчи. Надявам се с нашите фенове да направим един футболен празник и да потърсим победата“, завърши Илиев.