Кръвно свързаният с ЦСКА Александър Станков коментира пред Gol.bg селекцията в отбора, която продължи до последния възможен момент. Специалистът изрази любопитно мнение относно привличането на някои от новите футболисти.

Ето какво сподели Станков във втората част от интервюто си пред медията ни:

- Г-н Станков, селекцията на ЦСКА придоби ли завършен вид, макар се взеха доста футболисти в последния момент?

- Лошото е, че когато си под напрежение и чакаш последния момент, понякога се правят и грешки. Смятам, че селекцията вече е приключила и през следващия трансферен прозорец предстои да се добалансира отбора. Надявам се отборът да изглежда по много по-различен начин, защото има и доста класни попълнения.

- Какво е мнението Ви за привличането на шотландеца Лиъм Купър, защото покрай неговия трансфер се вдигна доста шум?

- Моето мнение, че този футболист ще допринесе за вдигането на нивото на тима. Ако трябва обаче да бъда съвсем откровен, аз лично не бих предприел такава стъпка да привличам подобен футболист, който е на 33 години. На практика нищо не може да се спечели от него. Респект към класата на този футболист, със сигурност Купър ще върши работа.

Лично аз бих гледал с малко по-голяма перспектива.

- Кой от новопривлечените играчи Ви направи добро впечатление и има ли такъв играч, за когото смятате, че ангажирането му е грешка?

- Все още нямам конкретни впечатления, но мисля, привличането на Джеймс Ето'о не е добро попадение. Струва ми се, че цената му е малко по-висока и надута. Когато обаче си на пангара, тогава могат най-лесно да те изработят, образно казано. Но не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Не може обаче да се спори, че Джеймс Ето'о е качествен футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кръвно свързан с ЦСКА каза силни думи за Томаш и изригна пред Gol.bg: Титлата не е мираж!

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg

ОЧАКВАЙТЕ И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С АЛЕКСАНДЪР СТАНКОВ ПРЕД GOL.BG