Президентът на Българския футболен съюз – Георги Иванов, говори пред клубната телевизия на Ботев Пловдив предвид посещението си на двубоя на България от Лигата на нациите срещу Северна Ирландия, спечелен с 1:0 на „Колежа“.

„Моята идея е всички отбори да бъдат равнопоставени, съдиите да са хората, които да взимат правилните решения и да не са главните действащи лица, и да решават мачовете в полза на единия или другия отбор, съдийството трябва да е безпристрастно.

„Аз благодаря на ръководството на Ботев, те направиха така че да се чувстваме като домакини. Теренът в момента е перфектен, можем само да им благодарим за това, което правят за нас“.

„Когато говорим за българския футбол, ние всички трябва да работим заедно, за да имаме по-добри футболисти в националния отбор, още повече да се развиват клубовете, защото е важно един клуб не само как се развива на терена, а и извън него“.

„Обнадежден съм за цялостната политика на Футболния съюз, за да гледаме в една посока с футболните клубове“, заяви цитираният от Тема спорт Георги Иванов.

Снимка: БГНЕС