За мен доста изненадващо и бързо стана тази раздяла между Спартак и Александър Томаш. Това призна директорът на школата на варненци Иван Цветанов, който утре ще изведе "соколите" в мача с лидера в Първа лига Левски. Срещата на Коритото е от 19:00 часа.

"Тази вече спах добре, не знам как ще е вечерта преди мача, защото все пак има някакъв адреналин. Все пак излизаме да играем срещу Левски, първи мач да ръководя отбор от "А" група от много години насам, така че определено има адреналин в мен", започна Цветанов и добави:

"Бях предупреден, защото явно шефовете са знаели, че има някакви разговори между ЦСКА и Томаш. В понеделник бях предупреден, че трябва да имам готовност, но за мен изненадата е, че много бързо се развиха нещата след победата срещу Ботев Пловдив. За мен доста изненадващо и бързо стана тази раздяла между Спартак и Александър Томаш", сподели той отново раздялата между клуба и Томаш, който пое ЦСКА.

"Спартак Варна вече играе съвсем друг футбол, доста комбинативен. Томаш вдигна летвата твърде високо. Мисля, че имаме своите аргументи да се противопоставим на отбора на Левски. Напрежение ще има и в двата отбора. Това е спортна среща", коментира треньорът на втория отбор двубоя със "сините".