Треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Владимир Манчев най-вероятно ще води първия тим в домакинството срещу Ботев Пловдив. Мачът е в петък от 21:30 часа на стадиона в квартал „Надежда“ заради концертите на „Васил Левски“.

Армейците трудно биха могли да уредят Томаш документално за двубоя в петък, но той при всички положения ще бъде минимум на трибуните. Именно Манчев провежда последните тренировки на червените след раздялата с Томислав Стипич.

Със сигурност Манчев и Томаш ще обсъдят заедно тактиката и състава на червените за срещата с канарчетата. Двамата вече няколко пъти са се чули по телефона, пише "Тема Спорт".

За последно Владимир Манчев бе старши треньор на Хебър Пазарджик, като бе освободен през пролетта на 2023 година. От лятото е начело на дубъла на ЦСКА. В неделя вторият тим на червените направи 0:0 със Спартак Плевен в Драгалевци. Следващият мач на дубъла е пак в неделя (1 септември) срещу Несебър край морето.

Манчев има вече стаж като помощник-треньор на „Армията“ при Христо Янев. Той е бил съотборник с Александър Томаш при червените, като двамата са в приятелски отношения от 25 години.