Апелативната комисия към Българския футболен съюз ще разгледа отново наказанието на помощник-треньора на Левски Живко Миланов, който е подал жалба срещу санкцията. Това ще стане на заседанието на комисията този четвъртък.

"Относно : Молба от Живко Миланов помощник треньор на ПФК Левски АД,  срещу решение на ДК при БФС от 20.08.2024 година, с която се иска намаляване на наложената забрана за изпълняване на функции.

Апелативната комисия, след като се запозна  с молбата и доказателствата към нея, реши:

Отлага взимането на решение и насрочва заседание на Апелативната комисия за  разглеждането на жалбата по същество,  което ще се проведе на 29.08.2024г. от 10.00ч. в  сградата на БФС Централен офис на ул. Витошко лале 18, като изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Изслушване на служебното лице  Живко Миланов - помощник треньор на ПФК Левски АД      
Изслушване на длъжностното лице  Георги Кабаков – главен съдия на срещата", написаха становището си от комисията.

Живко Миланов бе наказан да не стои на скамейката на Левски в три мача. Той вече изтърпя една от срещите при домакинския успех срещу Хебър, като по проглама трябва да пропусне и срещите със Спартак (Варна) и ЦСКА-София. Ако санкцията му бъде намалена, той ще се присъедини по-рано към щаба на "сините".