От Официалната Фейсбук страница на „CSKA Fan TV“ – фен страница на ЦСКА:

„Армейци, ще продължа започната идея да Ви давам информация за случващото се в дублиращия отбор и основно за играчи свързани с първия отбор. Сега, в кръга на хумора, поне вторият отбор върви по крачките на първия. 4 мача, 3 загуби. Днес, както и вчера, точно в десетата минута направихме изключително излишна дузпа, след която загубихме. Останах неприятно впечатлен от нивото на Пирин, защото там има доста играчи с опит в А група, а реално положения почти нямаха. Второто полувреме особено изпуснахме немалко ситуации. Отборът играе в постройка 4-2-3-1 – за разлика от първия отбор въпреки че бе казвано, че отборите ни ще играят в една постройка. То с нашата постройка в първия отбор, по-добре, че не го правят. Преди да мина чисто индивидуално прави лошо впечатление, че и у младите се появява това поведение да се репликира почти всяко решение на съдията. Батковците също не им помогнаха това отношение.

Играчите, които основно ни интересуват за първия отбор:

Борносузов – втори мач го гледам и продължавам да си седя на мнението, че е между втория и третия отбор. Старае се, движи се, искам все пак и нещо позитивно да кажа за него, опита един два пъти с едно докосване да играе от общо седемте си докосвания на топката. Нека първо да захапе в дубъла, защото и там в момента му е трудно. Второто полувреме нямаше досег с топката 25 минути преди Манчев да го извади. За първия отбор в момента е абсурд дори да се говори.

Иван Тасев – въобще няма да коментирам футболната страна. Много хора питат защо не играе. В миналия си коментар ви насочих към езика на тялото на това момче. Илюстрирам ситуация, която би извадила всеки треньор извън нерви. В 30 минута съдията спира играта за глътка вода (то не, че беше жега, ама все тая). Всички играчи, включаем и Шопов, който е върнат от първия отбор, Юга и прочие отиват при треньора, който разпалено дава наставления. Иван Тасев седи на центъра на буквата Ф и в дадени моменти ръкомаха нещо недоволен. Паузата беше две минути, той просто си се разходи демонстративно на центъра. Абсолютно неуважение към старши треньора и към съотборниците си. Любо Пенев за такова нещо сигурно щеше да влезе на терена и да му бие 2-3 чимбера. Не знам какъв му е проблемът на това момче, пренавит ли е, но такова поведение е абсолютно недопустимо. Изненадан съм, че Манчев още тогава не го изкара за назидание пред всички останали. За такова нещо не в първия отбор, във втория, в третия, в петия треньорът те оставя на пейката и въртиш обиколки след мача, като се мислиш за Лео Меси.

Папазов – по-тих мач, общо взето това си му е нивото.

Панайотов – започна мача с голямо желание, но се позагуби и беше сменен. И по-добри мачове е имал, но за едно младо момче това е нормално. Продължавам да твърдя, че има какво да помогне в първия отбор в определени ситуации, но има доста работа по него.

Шопов – общо взето си пролича, че нивото му е над Б група. Но за него е коментирано доста, че и в Първа лига, в определени мачове, срещу отбори след 8-10 място е полезен, а и си игра на позицията зад нападателя. Второто беше върнат по-назад и бяха разменени позициите му с Панайотов, от което и двамата повечко се позагубиха. Кажи-речи ни беше най-добрият играч и повече си личеше от един Тасев, че е играч от първия отбор.

Малко и за другите играчи:

Орлинов – човекът за Б група си е ОК за вратар.

Бучков – лидер на терена, но си е ниво Б група, но поне седи и помага на по-младите, за което го поздравявам.

Чатов отляво – ОК е за Б група, стабилен.

Лъчо Иванов – помогна му това, че игра с Юга до себе си, който го успокояваше.

Юлиян Илиев – това момче за втори мач ми прави добро впечатление. Има хляб и може да се развие, малко е плах, но играе с мисъл в главата, но за момента е добре да си се развие в Б група.“