Най-успешният български футболист в света Христо Стоичков разкри причината да се сдобри с Боби Михайлов. Както е известно, веднага след Евро 2024 двамата се прегърнаха след повече от десет години "ледена епоха".

"В живота са се случвали много неща и те няма как да бъдат заличени. Големите мъже трябва да могат да прощават. И аз съм бъркал, и Боби е бъркал. Но как си представяте да празнуваме най-големия триумф на футбола без капитана или голмайстора на отбора? Боби дойде в моята "Зала на славата". Поговорихме, припомнихме си много неща. После се появиха и останалите. Страхотните спомени ни завладяха..."

"Ех, когато говоря за това, винаги се сещам за един. Трифон Иванов! Не можете да си представите колко липсва не само на мен! Сигурен съм, че където и да беше в момента, ни се радваше и казваше: "Момчета, аз винаги съм с вас!" Твърде малка държава сме, за да се делим. И ето - ние се събрахме, вдигнахме наздравици и си пожелахме да сме живи, за да видим България отново на полуфинал на световно първенство", заяви стоичков пред "Труд Нюз".

Снимка: Официална Фейсбук страница на Христо Стоичков