Локомотив София съобщи, че трима от юношите на клуба са картотекирани за представителния отбор. Това са вратарят Илиян Танев, защитникът Ангел Тодоров и халфът Кристиян Чачев.

Ето какво написаха "железничарите":

"Локомотивци,

С най-голямо удоволствие Ви съобщаваме, че тримата юноши на Локомотив (София) Илиян Танев, Ангел Тодоров и Кристиян Чачев са картотекирани за мъжкия състав. И тримата тренират с първия отбор от началото на лятната подготовка и всички в клуба се надяваме това да бъде едва началото на интеграцията им в родния клуб.

Илиян Танев – вратар

Роден през 2007 година, започва своя път в школата на “червено-черните” с треньор Георги Симов. При навършени 17 години, той вече е част от мъжкия отбор и оставя добро впечатление с представянето си в тренировките. Неговият ръст е 191 см.

Ангел Тодоров – централен защитник

Роден през 2006 година, високият 195 см централен защитник изгрява в школата на тима с треньори Георги Симов и Юлиян Петков. Все по-стремглаво и с повече усилия, Ангел намира пътя за развитие в първия отбор на “железничарите”. Любопитно е да се отбележи, че той е родом от кв. “Надежда”.

Кристиян Чачев – полузащитник

Роден през 2006 година, той е един от юношите с най-дълъг престой в школата на тима. Отражение оставя неговата усърдна работа и воля за растеж, които не остават незабелязани. Работил е с трима треньори в ДЮШ на клуба, в лицето на Георги Симов, Станислав Симов, както и за последно в юноши “старша” възраст с Юлиян Петков".

Снимка: Официален сайт на Локомотив София