Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на официална пресконференция преди реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Карабах. Двубоят в Разград е утре, а родният хегемон има преднина от 2:1 след първата срещу в Азербайджан.

"Това е изключително важен мач за нас. Играчите са в добра кондиция. Изключително много съм запознал играчите с играта на Карабах като гост. Те не се притесняват от нищо и наистина всеки мач имат вкарани голове". Това обяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди утрешния сблъсък с Карабах от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Орлите" взеха първата среща в Азербайджан с 2:1 и имат предимство преди реванша в Разград. "Даже се затвърждава мнението ми след първия мач. Мога категорично да кажа, че Карабах е отбор с голям международен опит и турнирен тим. Ние сме отбор, който има много състезатели, така че ще трябва да се справим без Текпетей. Изключително неприятна контузия и като качеството на играча, който имахме", коментира Дерменджиев на днешната пресконференция. Той допълни, че е наясно кой ще застане на вратата за утрешни двубой.

"Карабах е изключително добре подреден европейски отбор. Това го правят всички отбори и им прави чест. Аз добре знам историята каква е. Добре познавам треньора и работата му. Това говори за много голям професионализъм", каза Дерменджиев относно факта, че Карабах няма да проведе официална тренировка в Разград преди мача.