Двама от основните играчи в състава на Станислав Генчев – Келиан ван дер Каап и Мустафа Сангаре, ще минат медицински изследвания днес. Централният защитник и нападателят пострадаха по време на двубоя с Крумовград (3:0), но успяха да завършат двубоя.

Бранителят бе измъчван от проблеми от началото на сезона, като в началото на миналата седмица пропусна няколко занимания заради болки в коляното. Все пак 25-годишният нидерландец бе на разположение на треньора на Левски за двубоя в събота.

Французинът отново се появи на терена от резервната скамейка и вдигна трибуните на крака, но след като реализира второто попадение в мача, пострада край тъчлинията при сблъсък със защитник на Крумовград.

Медицинският щаб на сините веднага го прегледа и той даде знак, че може да продължи, въпреки че изпитваше болки в дясното си бедро.

Ван дер Каап и Сангаре не би трябвало да имат проблеми да стартират подготовката за мача с Лудогорец, но от „Герена“ искат да са сигурни, че функционалното им състояние е напълно добро.