Феновете на ЦСКА засипаха с критични коментари официалната страница на тима във фейсбук след резила във Варна.

Предлагаме част от тях:

Милен Церовски: Имаме 10 загуби в последните 15 мача, такава трагична година не сме имали сигурно. Ако спешно не се вземат качествени играчи, ще си мечтаем и за целта поставена от Стипич, топ 5…

Кристиян Тонев: Крайно време е вече ръководството на клуба да започне да действа на трансферния пазар, крайно време е.

Милен Иванов: Кошмарен мач. Не искам да си представя атмосферата в автобуса на връщане… Толкова зле играхме, че по-скоро ми е мъчно, отколкото съм ядосан на футболистите…

Цветелин Цанев: Днес беше лепнато едно от най-черните петна в историята на ЦСКА, някой трябва да поеме отговорност от хилядите директори, които имаме!

Румен Колев: За да се променят нещата, в положителна посока, трябва да се действа РАДИКАЛНО! Най-напред трябва да бъдат изгонени 3-мата директори, след това и най-некадърния скаут! Мисля че се казваше Иван Славов! И за да имаме наистина конкурентен отбор – нито един български футболист не трябва да носи червената фланелка…

Дейвид Стоев: Томи си е много искрен и честен човек, за един месец видя това което ние виждаме вече доста време, че този отбор няма футболисти за повече от 5-о място…

Георги Джурков: Сърдечни благодарности (за пореден път) за един заможен господин и неговите директори.

Руси Русев: Делова е най-добрият футболист на ЦСКА, всички други все едно сега се виждат за първи път.

Майкъл Колев: Браво на Томаш, Ахмед Ахмедов и Ангел Грънчов. Дано някой ден ръководството на ЦСКА разбере, че треньор трябва да бъде българин.

Людмил Лалов: По-трагично от играта ни са само липсата на всякакво желание за игра и борба.

Чичо Чарли: Стипич си каза, че сме на ниво 5-о място, но никой не му повярва. Искахме промяна, искахме български момчета. Турицов е трагедия, Шопов и той. Много му падна формата на Християн, но пък и Чорбаджийски не е на някакво ниво, което да прави разликата. Фаетон, Вион и т.н си ги знаем. Томаш ни показа как си прави отбор от Б група в А група и от 3 мача няма загуба. Компактно, нападателно и 3:0. При нас само претенции и мечти и спомени от миналото!

Кристиян Димитров: Догодина повече… За мен е несериозно просто да ти трябва нападател, крила, бекове и ти да не взимаш нищо вече поредна година.

Георги Тодоров: Томаш показа на Стипич как се играе футбол с Бауренски, Грънчов, Ахмедов и цял отбор анонимници които играеха в Б група миналата година.

Алекс Веселински: Две години без бекове – не взимаме микой! Две години без крила – пускаме Скаршем и Хайнц да се мъчат там, където не им е мястото! Без нападател! И Хайде моля ви се да не ми излизате с това, че “Ииграчите не искали да идват при нас”.

Николай Бузов: Дано да имате нерви. Тая година ще ни дерат яко. Реално седмо място.

Александър Станилов: Благодаря за историческата загуба. Можеше да загубите и не така буздушно…

Васил Василев: Със счупен гръбнак (закъсняла селекция), вързани ръце (липса на публика) и завързани очи (заради БФС и стадиона) – толкова!

Николай Стратиев: Към ръководството на ЦСКА! Веднага наложете глоба от една месечна заплата и бонуси на всички играчи и ги вложете във въпросната фондация. Трансфери кога? Не ви ли е срам? Безплатен вход за феновете при изтичане на наказанието ни! Стига унижение с феновете!

Материал на в. „Тема Спорт“