Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов нямаше как да скрие мрачното си  настроение  след срамното поражение с 0:3 от Спартак във Варна. Шефът при „червените“ се извини на феновете на "армейците" и пое вината за поражението.

"Искам да се извиня на нашите фенове за слабата и безобразна игра днес, въпреки че извинение за това отношение няма. Анализ няма да правя, но поведението на футболисти, треньор и ръководство няма да се повтори", заяви  Филипов.

"Това няма да се повтори. Вина за този безобразен мач имат футболистите и треньора. Най-голяма вина обаче нося аз, защото нужните за отбора футболисти не са при нас. До края на трансферния период ще привлечем добри футболисти. Въпреки загубата няма да отстъпим от стратегията, която имаме. ЦСКА ще има силен отбор, който ще побеждава. Повече такива мачове няма да има", каза още той.

"Тази безобразна игра... думите ми се губят, много съм ядосан. ЦСКА ще има силен отбор, който ще стане шампион. Извиняваме се на нашите фенове за слабата и безобразна игра", завърши шефът в ЦСКА.