Бившият капитан на Левски Андриан Краев ще продължи кариерата си в елита на Португалия, информира "Спортал". Халфът е свободен агент от лятото и ще продължи кариерата си в клуба Каса Пиа. Тимът от Лисабон завърши на девето място през последния сезон в Лига Португал, записвайки 10 победи, осем равенства и 16 поражения.

Очаква се Краев да парафира договор за три години с португалците през следващите дни. Стартът на сезона в Португалия е на 10 август, а тима приема Боавища, като именно тогава се очаква да бъде дебютът на родния футболист. Краев пък още на 18 август може да излезе на легендарния "Луш" срещу гранда Бенфика, във визитата на Каса Пиа от втория кръг на първенството.

Краев напусна Левски след 109 мача и седем гола във всички турнири, както и с една Купа на България. Той е юноша на "сините", като пристигна на "Герена" през 2020 година от Хебър (Пазарджик), като веднага се наложи сред титулярите.

След Нова година Краев не игра футбол, след като Левски го остави извън състава заради отказа му да подпише нов договор.