Треньорът на „Левски“ Станислав Генчев обяви, че е доволен от контролата с „Макаби“ (Нетаня), въпреки допуснатите два гола, както и че очаква тимът му да стартира с победа в първенството другата седмица, когато е мачът с „Локомотив“ (София).

„Изключително добра проверка. Противникът е отлично окомплективан състав и играе по начин, по който ще играят съперниците ни в България. Доволен съм от създадените положения, но отново пропуснахме повечето от тях с лека ръка”, коментира Генчев.

„Допуснахме две много груби грешки в защита и те бяха наказани. Имаме време да поработим над това през седмицата. В ДНК-то на Левски е да се бори и да не се предава, независимо от резултата. Публиката ни подкрепя и сме длъжни винаги да преследваме победата. Понякога резултатите ще ги има, друг път – не, но ние трябва да се борим”, продължи Генчев.

„Имаме напредък в доста отношения. Не ми харесва, че правим много пропуски. Създаваме ситуации, които не развиваме докрай. В защита направихме тактически грешки, които ги нямаше в предишните мачове. Доволен съм от включването на Сангаре. Той е назад с подготовката, но му дадохме 20 минути, за да усети атмосферата. Икена трябваше да си извади виза и не беше в България, заради което пропусна няколко тренировки. Иначе той е по-напред кондиционно. Като цяло сме готови за старта на първенството и ще започнем с победа”, завърши Станислав Генчев.