Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев – Кокала, коментира пред Gol.bg ситуацията около вратаря на националния отбор на България Даниел  Наумов. 26-годишният страж е свободен агент, след като договорът му с ЦСКА 1948 изтече, а през последните месеци той усилено се спрягаше за почти сигурно ново попълнение на „Герена“.

В крайна сметка Левски привлече хърватина Матей Маркович, а за Наумов имаше спекулации, че може да се озове в ЦСКА вместо при „сините“, но сега той е считан за бъдещия нов вратар на Гьозтепе на Станимир Стоилов – Мъри.

„ Не може да сравняваме турското първенство с нашето. Също така и парите, които дават местните клубове с финансовите възможности на Левски в момента. Ако Левски могат да си позволят да дадат 15 000 евро, там ще дадат 30 000 евро за заплата. Къде ще избере да отиде според Вас? Турската Суперлига е на доста сериозно ниво сред европейските шампионати. Имат няколко наистина силни отбори – Галатасарай, Фенербахче, Трабзонспор и т.н.“, започна коментара си пред Gol.bg Кокала.

„Предполагам, че това момче има акъл и ще избере по-хубавото за него. Плюс това не можеше да се каже, че той е левскар и се бие в гърдите, че е левскар, за да е точно в Левски. Знаем ги днешните футболисти, че играят единствено за парите. Не можем обаче да ги обвиняваме за това. Ако Мъри го вземе, ще е най-логичният вариант за него“, каза още последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кокала изригна пред Gol.bg: Левски ще е конкурент за титлата, ЦСКА са разграден двор

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кокала шокира с прогноза за Евро 2024 пред Gol.bg – очаква истинска сензация

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg