Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич изрази мнението си след разгрома с 3:0 над Берое в контролата, проведена в Банско. Хърватският специалист подчерта, че е доволен от представянето на отбора, но наблегна, че са нужни няколко нови попълнения.

“За жалост е само приятелски мач, това е добре за атмосферата, но не печелим точки. Щастлив съм, но това е просто тест. Нашата идея за игра е ясна. Трябва да подобрим някои малки детайли, но съм оптимист. Сега ни трябват само нови играчи", заяви Стипич.

"Чувствам се фантастично, когато виждам подкрепата на феновете. Всеки ден се усеща колко голям е този клуб, колко души са тук, колко души имат емоции и искат да ги изкарат и да споделят тези чувства с успех. Това е голяма отговорност за нас. Надявам се, че ще успеем да ги зарадваме с нови попълнения. Клубът скоро ще даде яснота за неща, свързани с Дюлгеров", каза още той.

"Това е един метод и и начин да накарам футболистите да се чувстват отговорни, когато излизат с фланелката на ЦСКА. Да разберат колко голям е този клуб. Това е един динозавър, който спи в момента и се опитваме да го събудим. Скоро ще има новини и за бъдещето на Турицов”, завърши Стипич.