Станислав Генчев получи играчи на още един от постовете, за които настояваше, че трябва да бъдат подсилени. Както е известно, той наследи ляв бек от Николай Костов – Майкон. След това бе привлечен десен такъв по негово настояване – Алдаир. А и нападател. Това е Алекс Колев, с когото работиха заедно в Крумовград. Там нападателят направи невероятен сезон и се превърна в голмайстор номер 1 на Първа лига.

Сега вече в основна цел на селекцията се превръща привличането на опорен халф, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, Генчев иска да има на разположение футболист с габаритите на Андриан Краев, който все още е свободен агент. От Левски имат набелязани играчи от чужбина и остава само да постигнат съгласие около финансовите условия с тях.

Иначе тимът със сигурност ще вземе и още един нападател и вече има набелязан такъв. Той обаче е с паспорт извън ЕС, а в момента всички квоти са заети. Този проблем обаче може да бъде решен, ако Рикардиньо бъде продаде или някой от другите играчи като Карлос Охене, например.