В момента тече Евро 2024 в Германия. Националният отбор на България пропусна пореден голям футболен форум. За последно родните „лъвове“ играха на Евро 2004 в Португалия.

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев – Майкъла, коментира пред Gol.bg тази болезнена тема за националния ни отбор.

„Някой от националите ни да играе в сериозен клубен отбор?! Кирил Десподов е резерва в ПАОК, а той е най-добрият ни футболист. Как тогава да имаме силен национален отбор? Това е героизъм на Илиан Илиев, че се справя прекрасно до този момент! Просто понареди същите футболисти по-добре и изискванията му са съобразени с техните качества. Те не могат повече. Това е таванът на тези момчета, визирам тези от българското първенство! Те не са виновни, момчетата дават всичко от себе си за националния  ни отбор“, обяви Майкъла пред Gol.bg.

„Представят се добре при Илиан Илиев. Каквото ни е първенството, такъв ни е и футболът.Той е отражение и на всичко в държавата ни!“, категоричен е Илиев, който има мачове и за „трикольорите“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майкъла с призив за Стипич пред Gol.bg и коментар за изпуснат играч: Той не е решаваща фигура

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда избухна пред Gol.bg: Не е коректно и почтено Папазки да обира всички натрупани негативи в ЦСКА

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда пред Gol.bg: Два отбора изумяват на Евро 2024, а най-добрият ни национал е резерва в ПАОК

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg