Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич говори пред медиите преди днешната открита тренировка на отбора. Специалистът призна, че на нападателят Георги Минчев е сред трансферните цели на „червените“.

"Хората очакват нови играчи, защото с новите играчи идва нова надежда. Сега правим анализ на нашите играчи, искаме да се запознаем по най-добрия начин с настоящите футболисти, техните силни и слаби страни, вече имаме опции за нови, но трябва да разберем точно какво ни трябва".

"Армейците" все още не са взели нито едно ново попълнение, но Стипич счита, че времето е достатъчно за изграждането на силен тим преди началото на новия сезон. "Георги Минчев е в мислите ни, както и много други български футболисти, защото искаме да имаме и силна идентичност. Около Иван Турицов ситуацията все още е отворена, той привлича много интерес от други клубове. Нека видим какво ще стане. Не се притеснявам от липсата на време, имаме достатъчно време, за да изградим нов и гладен за успехи тим".

"Трябва да направим добър старт, да се опознаем, да усетим един-друг, да изградим добра атмосфера. Трябва да им кажа правилата, които те трябва да спазват. Сега работим върху нашите отношения, изграждане на респект, изграждане на добро ядро. Най-важното е добрата атмосфера - от нея идва доброто представяне, а от доброто представяне идват добрите резултати. В последните пет дни момчетата тренират в много добро настроение", допълни Стипич.

"Феновете са една от основните причини да бъда тук. Феновете ще видят, че ще живеем за отбора всеки ден. Нямам търпение да се срещна с феновете скоро на стадиона. В първата контрола играчите ще могат да ми покажат своите качества, те ще се чувстват комфортно и без напрежение и очаквания. Това е просто програма, може би е добре за нас, защото можем да покажем, че сме готови", каза той за двубоя с Лудогорец в първия кръг на Първа лига.

"Няма да търсим извинения за резултатите ни. Няма клуб, в който всичко е перфектно", добави Стипич.