Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира жребия за първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу Динамо (Батуми).

"Започваме да разузнаваме съперника. Това е един добър отбор, който е шампион на страна, която участва на европейското първенство", заяви Дерменжиев. "Ние трябва да бъдем на 100 процента мотивирани в двубоите с Динамо. Дали това е най-трудният отбор, който ни се падна? Не виждам смисъл да коментираме този въпрос. Жребият е изтеглен", допълни специалистът.

За старши треньора на Лудогорец не е от голямо значение фактът, че тимът е домакин в първия мач, а на реванша ще гостува в Батуми. "Гостуване или домакинство в реванша не дава предимство. Мачовете са два, а головете на чужд терен при две равенства не важат. Просто ние трябва да изиграем двубоите с грузинците на ниво и двете срещи, за да можем да ги елиминираме", категоричен е Георги Дерменджиев.

Накрая специалистът сподели впечатленията си от Динамо (Батуми).

"Това е много добър отбор. Има сериозно израстване под ръководството на украинския си треньор. Динамо има стил, който е разпознаваем. Те също ще се стремят към победи в мачовете с нас", убеден е Дерменджиев.