Това не е ЦСКА и трябва кардинални промени да настъпят в клуба. Това заяви един от изпълнителните директори на клуба Филип Филипов след загубата от ЦСКА 1948 с 0:2 в бараж за място в Европа. "Червените" не играха на ниво и закономерно загубиха, а малко преди изтичането на редовното време част от организираните привъреници на тима нахлуха на терена и предизвикаха грозни сцени.

"За всички е ясно, че това не е ЦСКА и трябва кардинални промени да настъпят в клуба. Те се случват със смяната на собствеността още от един месец. Хората са прави", сподели Филипов.

"Кардиналните промени не са започнали след този мач, от един месец има много сериозни промени в клуба, които другата седмица ще бъдат обявени и ще видите, че през този сезон се е работило много и не е само този мач причината да станат промени. На нас ни е ясно какви бяха промените в клуба, промените в управлението, така че следващата седмица ще имате яснота", намекна той.

Филипов разговаря с фенове пред сектор А на Националния стадион, като някои от призивите на привържениците бяха за негова оставка, но той бе категоричен, че няма да подаде такава.