Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев изрази мнението си след успеха с 2:0 над ЦСКА в баража за Европа, осигурил квота за тима му за Лигата на конференциите.

"Емоциите ми са смесени. Не искам да влизам в конкретика. Видяхме нашия колектив. Това ни донесе много позитивни резултати, не само в този мач. Колективът е изключително важен за една съблекалня. Имаме сплав между млади и опитни футболисти, а те определено намериха общо език.

Мачът беше доста динамичен. Успяхме да реализираме първи гол, а вторият пък внесе необходимото спокойствие. Можехме да се разпишем още пъти. Този отбор с всеки един мач расте. Това ще бъде един безценен опит за играчите.

Това е една награда, защото щабът полага труд и е подложен на лишения. Благодарен съм на Господ, че трудът ни беше възнаграден.

Сега сме под емоции. Не може да се говори в момента за конкретна визия. Искаме да даваме път на младите момчета с качества. Опитните допринасят към развитието на младите момчета“, коментира Илиев

„Болно ми е от това, което се случи. Дори не знам какво да кажа…“, отговори той на въпрос за грозните сцени на стадиона.