Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се извини на феновете след загубата в евробаража от ЦСКА 1948 с 0:2. Поражението остави отбора извън евротурнирите. Малко преди края на мача на Националния стадион „Васил Левски“ привърженици на „червените“ нахлуха на терена и прекратиха срещата за известно време.

“Разочарованието от резултата е голямо. Първо искам да се извиня на "червените" фенове за това, че не можахме да се класираме за Европа. Съжалявам. Не искам да коментирам другото”, започна коментара си Белчев.

“Феновете са прави да негодуват и недоволстват. За съжаление това, което показваме, не е нормално за футболисти и треньори на ЦСКА. Още веднъж искам да се извиня”.

“Въпреки че през първата част владеехме инициативата, нямахме чисти голови положения. Отборът на противника разгадаваше лесно нашите действия. За пореден път индивидуални грешки ни попречиха да се поздравим с резултата. Очаквахме по този начин да играе противникът. Организацията в защита при такъв начин на игра не бе на нужното ниво. Нека изчакаме до утре, когато ще има яснота за бъдещето ми”, добави Белчев.