Новият изпълнителен директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде първата си пресконференция като шеф на стадион „Българска армия“. Той говори за фондацията, на която е представител, както и че организацията има подсигурен бюджет за клуба. 

„Тепърва ще се запознавам със случващото се клуба. Нещата се случиха изключително бързо и динамично. Ще разчитам много на Фичо. Радвам се, че ще имам възможността да работя с него. Мисля, че мога да бъда полезен на клуба. Имаме много работа. Много се радвам, че влизам в такъв момент, когато се случват толкова хубави неща. 

Нещата с придобиването на акции от фондацията и моето назначение са взаимносвързани. Аз бях поканен от фондацията. Аз отговарям за фонд "Спорт", който е свързан изцяло с ЦСКА. Ние тепърва ще придобиваме легитимация и обществеността ще се запознава с нашата дейност. Какво по-добро от това нашият първи проект да е свързан с ЦСКА. За нас ЦСКА е ракета-носител“, започна Стоян Орманджиев. 

„Футболът в днешно време се повърна в отделен икономически отрасъл. Трябват не пари, а много пари. Не искам да навлизам в подробности за бюджети. За да може ЦСКА да построи стадион и да гони високи цели, трябва и увеличение на бюджет. 

Моите функции в ЦСКА ще бъдат равни с тези на г-н Филип Филипов. Управлението на клуба няма да се промени кой знае колко много. Фондацията има бюджет, който е подсигурен за клуба. Подготвяме и сайт на фондацията, на който ще има подробна информация. Учредител и основател на фондацията е Данаил Илиев. Той ме покани. Сериозен бизнесмен и човек, с който имаме много сходна визия за ЦСКА. Една фондация се финансира от дарения. 

Последните дни много си говорим с Дани Ганчев. С прекрасни впечатления съм от него. Благодаря на семейство Ганчеви за начина, по който ме приеха. Виждам от Дани енергия и желание да си говорим за футбол. Чувствам се в свои води. Моите намерения са да мога да помогна и в маркетинга с мнение, знания и препоръки. Хубавото е, че клубът има накъде да се развива. Основополагащото е стадионът. Музеят на ЦСКА трябва да бъде място, което да бъде забележителност“, разясни още Орманджиев.