Легендарният филмов герой Индиана Джоунс, изигран по невероятен начин от Харисън Форд, ще бъде почетен по специален начин от Алпин в предстоящия кръг от сезона във Формула 1 в Остин, САЩ този уикенд. 

Френският тим разкри специална окраска на болидите си в чест на археолога, който ще се завърне в специална видео-игра, разработена от партньора на Алпин – Xbox. Тя ще носи името Indiana Jones and the Great Circle, като ще бъде пусната в продажба през пролетта на 2025-а. 

Колите на Естебан Окон и Пиер Гасли ще бъдат в тъмно-жълто, тъмно-оранжево и златно, като освен това върху тях ще има древна карта, както и името на играта, изписано по традиционния начин от филмовата поредица. 

Мнозина веднага обявиха, че автомобилите на Алпин ще бъдат много близки по цвят на Макларън, което обаче няма да е точно така, тъй като и лидерът в шампионата при конструкторите ще бъде с нови цветове, като ще увеличи хрома и така графитеното-сиво ще заеме доста голяма част от площта. 

Третият тим, който до момента също обяви различни цветове на колите си, очаквано бе Хаас. Болидите на американския отбор остават предимно в черно, червено и бяло, но се добавя и мялко синьо на определени места, както и звезди по предното крило, отправящи към знамето на Щатите.