Джина Мария Шумахер и съпругът ѝ Иън Бетке се усмихват щастливо на снимките, направени в сватбения им ден в събота: тя в бяла дантелена рокля с бродирани цветни листенца, изработена от дизайнера Енцоани, а той в елегантен костюм на райета, изработен по английска поръчка.

Само няколко снимки, тези, които двойката публикува, разказват за радостта от ултрабронираната и контролирана сватба, за да се осигури максимално уединение на семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер.

Сватбената церемония на Джина и Иън се състоя на Балеарските острови във вилата "Palma de Mallorca" в хълмовете на Port d'Andratx, която съпругата на Михаел Корина купи през 2017 г. като лятна резиденция на семейството, за да предпази бившия състезател от постоянните атаки на пресата.

Вилата, която някога е била собственост на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, беше домакин на сватбата, организирана от известната организаторка на сватби Надин Метгенберг, с кетъринг от отличения със звезда на Мишлен готвач Макарена "Мака" Де Кастро и маниакална охрана.

Сред присъстващите гости, разбира се, бяха по-малкият брат на Джина, състезателният пилот Мик Шумахер, придружен от годеницата Лайла Хасанович, чичото Ралф Шумахер и партньора му Етиен.

Гостите бяха помолени да предадат всички мобилни телефони при пристигането си във вилата, за да може да се защити неприкосновеността на личния живот, към която семейство Шумахер са се стремили през последните десет години. След инцидента на снеговете в Мерибел, който промени живота на Михаел завинаги в края на 2013 г., Корина работи за осигуряване на мълчание около здравословното състояние на съпруга си, въпреки че през годините близки до семейството хора многократно са се опитвали да продадат информация или снимки на бившия пилот.

Ето защо в сватбения ден на Джина сигурността е била основната дума. Въпреки че през последните месеци в германската преса се появиха слухове за евентуално участие на Михаел в сватбата, няма потвърждение дали това се е случило или каква роля е изиграл бащата на булката в Майорка в сватбения ден на дъщеря си.

Това, което обединява младата двойка, която вече е сгодена от седем години, е преди всичко общата им страст към конете. Предприемачът е собственик на конна компания IB Horses, която предлага услуги по отглеждане, тренировки и продажби на коне, а Джина е шампионка по езда в американската дисциплина рейнинг. Двамата разделят времето си между Швейцария и Тексас, където от няколко години управляват американското ранчо, собственост на семейство Шумахер.