Ландо Норис бе изключително доволен, след като завърши пред Макс Верстапен в Гран При на Азербайджан и определи случилото се като „впечатляващо“. 

Британецът, който е най-близкият преследвач на световния шампион, стартира едва 15-и, но демонстрира отлично темпо и в края изпревари лидера на Ред Бул, за да завърши 4-и и да стопи още 3 точки от аванса му, но разликата все още остава сериозна – 59 точки. 

„Просто се нуждаех от точки. Да завърша пред Макс определено бе впечатляващо, предвид стартовата позиция. Все още мислех за случилото се в квалификацията и бях много разочарован, но в крайна сметка сега денят бе добър за нас“ заяви Ландо, който помогна и на съотборника си Оскар Пиастри, задържайки Серхио Перес, който опита да пресече австралиеца при смяната на гуми. 

„Отличен резултат за тима и съм много доволен от победата на Оскар. Да водим при конструкторите след толкова много години е нещо наистина невероятно. Много съм доволен, че успях да помогна за победата и че все пак изиграх малка роля в нея. Показахме отборна игра и това наистина перфектен резултат за нас“ добави Норис.